Anbefaling af Treetop – vores nye yndlingsrestaurant!

13 sep 2021

På udkig efter en oplevelse ud over det sædvanlige?

Er du til god mad, smagfuld vin og lækker stemning? Så er du simpelthen nødt til at besøge restauranten treetop hos Munkebjerg i Vejle! Deres menu er overdådig lækker, servicen er fantastisk, og udsigten er storslået.

Visuel og smagfuld forkælelse

Der er ikke mange ting, der kan give sus i maven som en storslået udsigt – det skulle måske lige være mad, der pirrer sanserne og vækker vores smagsansers nysgerrighed. Så forestil dig en kombination af disse to ting, forenet på et luksuriøst sted med et højt serviceniveau og god betjening. Bedre kan det vel næppe blive! Det er også derfor, vi anbefaler en tur til Treetop Restaurant, hvor du kan nyde udsigten over Vejle Fjord fra trætoppene, imens du oplever en gourmetmenu ud over det sædvanlige.

Vælg selv, hvor mange retter din menu skal bestå af

Du vælger helt selv, om du vil spise restaurantens 6-retters menu, 8-retters menu eller den menu, som de kalder helheden. Den består af en udsøgt tasting-menu med 20 serveringer, så der er nok til at gøre selv den mest madglade tilfreds.

Til menuerne kan du vælge at tilføje vinmenuen, og du kan også vælge kaffe med sødt til ganen som dessert. Til alle menuerne er der champagne og appetizers til at starte oplevelsen ud med – dem kan du nyde, mens du ser, hvordan kokkene forbereder din mad i det integrerede køkken, som er åbent ud til restauranten.

Der er altså nok at kigge og smage på hos Treetop i Vejle!

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik