Badeværelset – et af boligens mest foranderlige rum

03 sep 2019

Badeværelse med bæredygtige tanker

I en fortravlet hverdag kan det være smart at have sit eget frirum, hvor man kan slappe af. Mange vil fejlagtigt tro, at sofaen kan være det bedste sted til dette. Specielt hvis denne sofa er placeret lige foran fjernsynet. Men faktisk er badeværelset et endnu bedre sted at slappe af, hvis det er indrettet til det. I de sidste årtier er der kommet en trend, der omdanner bad og toilet til et wellnessrum. Det handler om at finde de rette klinker, den rette stil samt den rette forhandler med de rette produkter. Som med kunst er det et spørgsmål om at få alle penselstrøg til at matche hinanden og give mening. Med den større fokus på materialer og design er der opstået en smuk og meningsfuld trend, der stråler igennem hos forhandlere af badinteriør. En af disse producenter og butikskæder er dansani.dk. 

Dansk bad design

Dansani har siden 1983 produceret badeværelsesmøbler. Til at starte med blev der produceret på kun 14 m2. Da efterspørgslen tog til, blev pladsen udvidet, så der kunne blive produceret baderumsmøbler, der matchede bestillingerne. Siden er der kommet mange butikker til i flere lande og der eksporteres møbler til badeværelset i mere end 20 europæiske lande. Dansani er mere end en producent. Det er også en virksomhed med omtanke, der matcher virksomhedens værdier med deres produkter. På deres hjemmeside får man et indblik i designerne bag produkterne. Dette skaber et vist tilhørsforhold mellem kunde, designer og produktet. Badeværelsesinventar og toiletmøbler er således ikke mere en ting, men en værdiladet ting. Der sælges altså mere end blot produkter hos Dansani.

Et værdiladet badeværelsesmiljø

At skabe sig et wellnessrum med badrumsmøbler fra Dansani skaber således en følelse, når man træder ind i rummet. Prikken over i’et er de bæredygtige tanker hos Dansani. Således er alt brugt træ fra bæredygtige, europæiske skove. Dansani har med deres CSR strategi skabt et fundament og et signal som kun de færreste producenter kan bryste sig af. Der er tænkt bæredygtighed, klima, miljø ind i alle detaljer, så selv de mest grønne politiske partier vil vende sig af misundelse. Dette sammen med den høje kvalitet og det gode håndværk placerer Dansani øverst på sejrsskamlen.

RELATEREDE