Ejendomshandel i Herning

03 nov 2021

Står du og skal købe eller sælge din bolig i Herning, så er der flere udbydere, tror endda at der er flere udbydere end efterspørgsel. Nogle anvender også bare dem de kender eller dem som andre har anbefalet. Det er vigtigt for mig, at dem jeg har som ejendomsmægler, ved hvad de taler om, så de skal være erfarne og veluddannede – ikke at alle ejendomskontorer ikke har det, men man kan være mere eller mindre uheldig eller heldig alt efter hvilken ejendomsmægler man vælger. Jeg kan da huske dengang jeg skulle sælge mit lille bondehus, her kom der en mægler ud og gennemgik et tilbud på det hus jeg skulle sælge, ulempen var at han stammede så meget at jeg ikke forstod hvad han sagde. Denne lille ting gjorde at jeg valgte en anden ejendomsmægler – for hvis jeg ikke forstod ham, så ville køberne nok heller ikke kunne det.

Realmæglerne i Herning

Kunne være et bud, hvis jeg skulle ud og købe et eller andet i Herning, ja altså ejendom – jeg søgte efter ejendomsmægler i herning, og så blev jeg fanget af realmæglernes hjemmeside, Unikke produkter – det var som sådan lige meget, jeg ved hvad jeg går efter og jeg finder det som regel også. Det jeg hæftede mig ved, var høj kunde service og erfarne og veluddannede medarbejdere. Jeg indhenter nu altid 3 tilbud fra forskellige udbydere, og vælger derefter ud fra, hvad der tiltaler mig mest. Det gør jeg med de fleste ting, hvor der er flere udbydere indenfor området.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

å er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...