En ren arbejdsplads til alle

26 feb 2016

http://puresolution.dk kan man finde et firma som fokusere på miljørigtige produkter. De startede i 2008, hvor de udelukkende solgt udendørs askebægre, som blev solgt til virksomheder og institutioner m.m. Lige siden 2008 har de altid hjulpet mange firmaer, institutioner og andre små private virksomheder til at have rene omgivelser. Da et gik godt for firmaet, valgt de at udvide deres sortiment, men med produkter der var bedre for miljøet eller hygiejne. Alle deres produkter bliver prøvet mange gange og de giver god rådgivning så alle køber det der passer bedst til deres behov. De er stadig en lille virksomhed, hvilke giver dem mulighed for at give en god og personlig service.

Håndsprit til faciliteterne

Det er vigtigt at man har et rent sted at arbejde og at firmaet eller virksomheden går op i hygiejne. En måde man kan gøre det på, er at give alle medarbejdere mulighed for at bruge håndsprit når der er brug for det. Man kan installere forskellige dispensere med håndsprit, som kan hjælpe med at sikre hånd desinfektion. I offentlige steder er det meget vigtigt man går op i hånd desinfektion, da man møder mange mennesker. Håndsprit kan hjælpe meget til at have en god hygiejne på de forskellige faciliteter.

Hårtørrer og meget mere til din virksomhed

Hvis man skal bruge hårtørrer til sin virksomhed, det kan være hvis man ejer et fitnesscenter, kan man også finde det på deres hjemmeside. Det er en god og robust hårtørrer som kan holde til meget, til en god pris! Man kan finde mange forskellige produkter på deres hjemmeside, man kan bl.a. finde lugtfjerner og duftdispensere, berøringsfri armatur, infrarød opvarmning, pusleborde og meget mere. De har et stort sortiment af produkter til at fremme hygiejne og renlighed i forskellige faciliteter og kan hjælpe deres kunder med at finde de produkter der passer bedst til dem.

RELATEREDE