En verden af hegn

28 jul 2019

Vil du sikre dine værdier?

Søger du et nyt elhegn, så er www.pithegn.dk et rigtig godt bud. Her kan du finde et billig elhegn – et elektrisk hegn er en billig og effektiv løsning, som kan bruges til for eksempel indhegning af forskellige dyr.

Elhegn

Gør det selv eller brug vores fagfolk

Få vores hjælp til opsætning af dit nye hegn. Vi laver færdige projekter fra idé og tilbud til det færdige resultat. PIT Hegn er også klar til en løsning, hvor vi f.eks. tager slæbet med nedramning af pæle, mens du selv monterer tråde m.v.

Vi har erfaring inden for opsætning af hegn til både industrien, landbruget og den private indkørsel/have. Brug os til f.eks.

Opsætning af trådhegn
Opsætning af havehegn
Opsætning af elhegn
Opsætning af dyrehegn, hestehegn eller hegn til smådyr

PIT Hegn er specialister i hegn – uanset hegnstype og formål. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi måler opgaven op og kommer med at par forslag til en løsning. Du kan herefter vælge, om du selv vil lave hegnet eller lade vores erfarne montører tage sliddet og lave et flot hegn til dig.

Vi har topmoderne maskiner og alt det rigtige grej til rådighed, hvilket betyder, at vi er effektive – med fokus på det flotte og holdbare resultat.

PIT Hegn er din totalleverandør inden for hegn til industrien, det offentlige, landbruget og til privat. Vi har mere end 25 års erfaring inden for hegn og opsætning af hegn, og vi sætter en ære i at rådgive dig til at opnå et flot resultat ? uanset hvilken hegnsløsning du har i tankerne.

Kendetegnende for et produkt købt hos PIT Hegn er:

Kvalitet til gode priser
Det store udvalg af hegn og hegnsartikler
Fagfolk der både rådgiver og monterer
Den gode service, vi leverer hver gang
Landsdækkende salg, opsætning og reparation

RELATEREDE