En verden af hegn

28 jul 2019

Sådan passer du på din ejendom

Ikke alle kan finde ud af, hvad der er dit og mit. Det kan derfor være en god idé at passe på sin ejendom. Det kan f.eks. være ved installation af tyverialarm eller indhegning rundt om virksomheden, hvis man har noget, andre gerne vil have fingrene i. Det handler dog ikke kun om at holde tyveknægte væk fra en ejendom. Det kan også handle om, at ens ejendom ikke forlader matriklen. Det kan f.eks. dreje sig om at opsætte hegn rundt om ens dyrebestand; det være sig køer, grise, heste som et eksempel.

Når et elhegn er løsningen

Et elhegn kan være en god løsning, når man kigger efter noget, der både er billigt og effektivt. Et elhegn  forsynes med 230 volt eller et batteri, og hegnet skal tjekkes med mellemrum, om det til stadighed holder mindst 5.000 volt overalt på hegnet. Det kan være en god ide, at få hjælp til opsætning af elhegn, da der er flere detaljer, der skal overholdes for at virke optimalt. F.eks. er det vigtigt at holde styr på de svage punkter, der kan være ved led, låger og hjørner. Er man ude efter et billig elhegn, så skal man endelig ikke tøve med at kontakte pithegn.dk, der har års erfaringer med opsætning af flere forskellige typer af hegn, blandt andet elhegn. pithegn.dk kan også hjælpe med både opmåling og opsætning, hvis man ikke selv har lyst til at sætte hegnet op.

Andre typer hegn

pithegn.dk, der ligger i Ringe, er specialiseret i forskellige typer af hegn: Landbrugshegn, havehegn, byggepladshegn, institutionshegn og industrihegn. pithegn.dk har et stort showroom liggende i Ringe på Fyn, hvor man efter aftale kan komme forbi og få fingrene helt bogstaveligt ned i materialerne. Indenfor industrihegn tilbydes skydeporte, låger, trådhegn, fletvæv og panelhegn. Ved man allerede, hvad man ønsker – eventuelt efter en samtale med pithegn.dk – så ligger der også en webshop på deres hjemmeside. Udover showroom I Ringe, så har pithegn.dk kontorer i Østjylland, Nordjylland og København/Sjælland, hvor der er udkørende konsulenter. Er man til stor erfaring og kvalitet til gode priser, så er pithegn.dk stedet at handle hegn, da virksomheden siden etablering i 2002 har haft konstant vækst. pithegn.dk er i dag en af de største virksomheder indenfor hegn.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik