Endelig i mål efter 6 timer og 35 km

24 nov 2019

Og endelig…. endelig endelig endelig lød signalet! 6 timers løbet var slut!
Jeg kastede pinden ned på jorden og udstødte et jubelbrøl af en anden verden, og det hørte jeg rundt omkring mig at flere gjorde. Folk jublede bare, lettet og stolt. Vi gjorde det! Nu var jeg bare spændt på at komme tilbage til målet og finde ud af hvordan Jens havde klaret det! Vi var en flok der tog den korteste vej tilbage, og endelig kunne vi bruge snydevejene som vi garanteret alle længselsfuldt havde kigget på og løbet forbi de sidste 6 timer.
Jeg krydsede målstregen for allersidste gang, og ingen bip denne gang, for løbet var jo slut. Til gengæld MASSER af mennesker, og medaljepiger, og jeg fik min fine medalje. Jens kunne jeg ikke se nogen steder, men endelig fandt jeg ham, og han var en rørt og stolt Jens, for han havde nået sit mål, 50,5 km!

Sikke en dag, sikke et løb. 35,2 km havde jeg tilbagelagt, og jeg var pivhamrende stolt.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik