Er du dækket godt ind på skiferien med forsikring?

24 okt 2015

Er du dækket godt ind på skiferien med forsikring?

Skal du ud og rejse er det en rigtig god idé at overveje rejseforsikring med på rejsen. Det er nemlig ikke altid at det blå sygesikringsbevis hjælper dig ret meget. Du skal nemlig være opmærksom på, at det blå sygesikringsbevis kun tilbyder samme behandling som en statsborger ville få tilbudt i det land du opholder dig i. Dette er ikke nogen forudsætning for at du undgår en rigtig dyr hospitalsregning eller lægeregning.

Til dem, der rejser meget eller vil opleve verden

Har du store planer om at skulle meget ud og rejse det kommende år, kan du tegne en årsrejseforsikring. Det er en langt billigere løsning end at vælge enkeltrejseforsikring, og så dækker den på alle rejser du foretager dig det kommende år. Du kan selv vælge om forsikringen skal gælde i Europa eller hele verden. Skal du ud og opleve verden, kan man få et Backpacker ungdomsrejseforsikring. Det er en løsning som egner sig særligt godt hvis man vil rejse Europa eller verden tynd. Den henvender sig særligt til unge under 35 år som gerne vil have tryghed på rejsen fra afrejse til hjemrejse. Du er fuldt dækket ind, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke.

Skal du på skiferie kan du stadig få rejseforsikring

Det er ikke altid at almindelige rejseforsikringer dækker ind ved skiferier. Men Allianz Global Assistance tilbyder en rejseforsikring specielt målrettet skiferier. En skirejseforsikring er særligt rart når man er afsted. Det kan nemlig sagtens være en sjov oplevelse at stå på ski, men sandelig også en farlig sport hvor man kan komme slemt til skade. På allianz-assistance.dk kan du tegne et abonnement som du kan tilpasse efter dit behov. Du kan vælge både bronze, silver og gold skiforsikringsabonnement.

RELATEREDE