Et godt fundament og de rette kompetencer styrker bestyrelsen

03 dec 2016

Oplagt mulighed for ethvert bestyrelsesmedlem

Sidder du i en bestyrelse, ved du, hvor vigtigt det er at være skarp og up to date med dine kompetencer. Når bestyrelsen er kompetent, ses resultater som smidigere samarbejde og stærkere beslutninger, hvilket må være mål for enhver bestyrelse.
Nu er der en perfekt mulighed for at styrke dig og din bestyrelse.

Vil du være et bedre bestyrelsesmedlem? Læs her

Board-governance tilbyder kursus, uddannelse og sparring til alle medlemmer i bestyrelsen, målrettet det enkelte medlems funktion og rolle. Målet er at give dig et boost i din bestyrelseskarrierre uanset hvor længe du har været der. Det er aldrig for sent at styrke sine kompetencer.

Uddannelse

Der tre former for uddannelse der tilbydes hos Board-governance. Den første er Strategic Borad Room, som vil give dig flere kompetencer i dit arbejde, gennem værktøjer målrettet mod bestyrelsesarbejde. Der er opstart 6 gange i 2017. Anden mulighed er Chairperson, henvendt til bestyrelsesledere og endelig Bank Governance som er målrettet mod den finansielle sektor.

Kurser

Har du ikke mulighed for at deltage i en uddannelse, er der mulighed for at deltage på et 2 dages kursus, hvor du lærer metoder til brug i bestyrelsesarbejdet, herunder forventningsafstemning og performance. Passer det bedre til dig at arbejde hjemme, er der mulighed for Home Education. Kurset består af 6 moduler, hvor der er hjemmeopgaver til hvert modul.

Sparring

Endelig tilbyder Board Governance personlig sparring omkring dit arbejde i bestyrelsen. Her bliver du mødt med muligheden for at tale om netop de udfordringer og spørgsmål der måtte være omkring din rolle og situation. Dette giver mulighed for at bliver endnu mere bevidst omkring egne værdier og kompetencer.

Board Governance er tilknyttet en række erfarne personer, som sikrer at kurser og uddannelse altid er bygget på seneste nye viden. God arbejdslyst!

RELATEREDE