Et køkken med flot elegance

02 aug 2020

Køkkenet har altid været et vigtigt rum. Det er dog ikke i alle tider, at det indretningsmæssigt er blevet hyldet, som det bliver i dag. Før i tiden blev køkkenet gemt lidt væk. Det var herude Fruen eller tjenestefolkene huserede. Gæsterne fik foretræde i den fine stue, det var her hyggen og sammenkomsterne fandt sted.

I de nyere huse er køkkenet ofte blevet til et køkken-alrum og et af husets vigtigste rum. Rummet bliver ofret megen opmærksomhed, og der lægges både penge og tanker i det. Det er derfor ikke ethvert køkken, der kan pryde dette rum. På køkkenmarkedet i dag findes en stribe køkkener. Mange af køkkenerne ligner hinanden til forveksling. Et af dem, der står lidt ud fra andre, er Boform Køkken. Boform er et køkkenfirma, der skaber smukke snedkerdetaljer sammen med naturmaterialer. Boform skriver selv på deres hjemmeside, at deres produkter er essensen af en underspillet elegance. Se mere om de elegante detaljer på https://boform.dk/.

Boform udfordrer den gængse standard og har gjort det de sidste 40 år, siden det første Boform køkken blev designet. For Boform er et køkken ikke blot et køkken. Det er et potentiale, der skal udfoldes.

Det er svært ikke at ønske sig et Boform køkken til sit hjem, når man ser alle de smukke detaljer og flader, der folder sig ud på deres hjemmeside. Boforms stil går meget godt i hartkorn med den danske designlinje i det hele tage. Havde Boform køkkener foldet sig ud på Arne Jacobsens tid, er det ikke utænkeligt, at han kunne se Boform køkkener i sine selvdesignede huse. Stilen matcher den smukke, enkle, danske stil. Der findes i Danmark flere butikker, hvor man kan se de flotte køkkener og mærke på fladerne. Fornemme hvordan det er at leve med Boform som givne rammer. Boform har gjort det så godt, så der også findes Boform butikker i andre lande.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

Så er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...