Få hjælp til drømmehuset når banken siger nej

02 aug 2020

Det er ikke altid, at banken siger ‘ja’ til at låne penge ud. Bag et lån skal der helst ligge en stabil økonomi, og så skal låntager helst ikke have for meget gæld i forvejen. Der skal være en realistisk forventning om, at lånet kan blive tilbagebetalt uproblematisk. Det er ikke altid, at en økonomi ser sådan ud, selv om den kan bære et lån.

Det ved man hos Boligkredit, der har mange års erfaring med at finde investorer til de mennesker, der afvises af banken. Når man som afvist låntager kommer til Boligkredit, giver de lige den givne økonomi et ekstra tjek og ser den fra flere vinkler. Herefter finder Boligkredit de investorer, der kan være realistiske i forhold til lånet.

Mange har gennem årene fået fingrene i deres drømmebolig med hjælp fra Boligkredit, der hjælper med boliglån og boligkredit. Man skal ikke give op, når banken har sagt ‘nej’. Mener man selv, at økonomien er realistisk i forhold til et lån, så er det muligt at Boligkredit også kan se det. Læs mere på https://boligkredit.dk/.

På Boligkredits hjemmeside får man gode råd til at få fingrene i drømmeboligen. Først og fremmest ska man bevare roen. De bedste beslutninger tages, når der er tid til at tænke sig om. Desuden skal et par afslag ikke afskrække låntagerne og få dem til at træffe ufornuftige beslutninger. Herefter skal man tænke sig om vedrørende sit budget. Går man fra at være lejer til at være ejer, vil omkostningsstrukturen være helt anderledes. Desuden vil man skulle lægge en del penge, selv om man får bevilliget et realkreditlån.
Dernæst skal man være opmærksom på, om drømmehuset er en holdbar løsning i fremtiden. Kan den rumme en eventuelt familie. Ligger den centralt for ens hovedærinder, er der skole og børnehave i nærheden?

Indgår man et samarbejde med Boligkredit får man hjælp til fingerspidserne.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik