Gulvet skal også være flot

23 jul 2016


Det er svært at tage store beslutninger. Især hvis det er noget man konstant skal være bevidst om. Mange mennesker har f. eks. den samme frisure i mange år fordi man ved den fungerer og laver man den om til noget andet kan der gå lang tid før det kan reddes, hvis det ikke ender godt. Samtidig kan alle se det og man ser det selv hele tiden. Sådanne store beslutninger skal tages engang imellem og det bliver ikke nemmere af at være et stort arbejde. Når man laver hus er der mange af den slags beslutninger. Man skal vælge vinduer, tag og gulve. Gulvene følger en ny trend lige nu. Man kan hurtigt fortryde det hvis man ikke et plankegulv. Et plankegulv passer nemlig ind i alle hjem og er smart på mange måder. Udover at det er flot og tilbydes i alverdens farver, nuancer og hvor meget det skinner, har det en overflade som er uden splinter og kan let behandles så det er nemt at gøre rent. De fleste er kendte med hvor svært det normalt er at få en rødvinsplet af et typisk trægulv eller gulvtæppe, og det er slut hvis man vælger et plankegulv. Det ses flere og flere steder på landet at de fine planker gør huset helt moderne indeni og hvis det er et gammelt hus kan det endda få det til at se ‘retro’ ud istedet. De flotte plankegulv passer ligeledes meget i de store luksuslejligheder midt i København. Det beviser blot hvordan de billgie gulve passer ind allevegne.

De flotte gulve er ved at komme tilbage på ranglisten over populære valg ved renovering. De holder til meget og bliver heller ikke meget slidte med tiden. Det er til at købe, til at holde og til at sælge boligen videre når tiden kommer til det. Mon ikke man vælger at lægge nyt gulv i sin nye bolig også når man først har vænnet sig til det dejlige gulv plankerne gør? Det har i hvert fald vist sig at være tilfældet i mange hjem.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

Så er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...