Har du brug for hjælp til IT-prgrammer?

11 dec 2015Der findes mange flere programmer til computeren end der blot gjorde for 5 år siden. Der opfindes konstant nye programmer og for nogle kan det godt være svært at finde rundt i, hvad disse programmer kan og hvad de ikke kan. Hvilket program skal man bruge, hvis man skal skrive – hvilket program skal man bruge, hvis man skal skrive til ind. Der er mange spørgsmål omkring disse programmer – men du kan forhåbentlig blive lidt klogere på hvad de forskelige programmer kan bruges til efter at have læst denne artiklen. Måske har du hørt om programmet Excel før – men du ved ikke helt, hvad det kan bruges til. Excel er et regneprogram, det vil sige et program hvor du kan skrive til ind. Det kan for ekempel være du skal bruge det i skolen eller på arbejdet, hvis nu du skal skrive nogle beregninger ind. Det kan også være, du bare gerne vil bruge programmet for sjovt. Men uanset hvad årsagen er, kan man få et excel kursus – et excel kursus fåes ved mange forskellige virksomheder, men en af de gode virksomheder er 4D.dk – du kan læse meget mere om dette excel kursus på deres hjemmeside.

Så er der også et program der hedder photoshop, så du måske ved programmets navn kan regne ud hvad er. Photoshop er for dem der gerne vil have muligheden for at redigere billeder. Man kan lave en masse fede effekter på sine billeder – og meget mere. Alt dette kan du lære om i photoshop kursuser, igen kan du få photoshop kursuser hos 4.dk – læs meget mere om prisen for photoshop kurser på deres hjemmeside. klik her for at få mere information om netop dette fantastiske kursus: vil du blive bedre til photoshop?
Så har vi word – et program stort set de fleste computerebrugere har i dag. Word er et skriveprogram, og når man først får sat sig ind i det, er det ikke så svært at betjene. Hos 4.dk kan du også få word kurser – og du kan ligeledes læse om word kurser på 4D.dk’s hjemmeside. photoshop kursus vil du blive bedre til photoshop?

RELATEREDE