Hulrumsisolering

02 sep 2021

Hvad er hulrumsisolering

En hulrumsisolering er også kaldet en hulmursisolering. Det er dét rum der er mellem ydremuren og indervæggen på dit hus – altså er der her et hulrum. Du kan med fordel vælge at få dette rum isoleret, da det vil holde bedre på varmen – her taler man typisk at huset vil holde 30% bedre på varmen med en hulrumsisolering. Det vil på længere sigt spare dig en masse penge i dit varmeforbrug, men det er altså også en miljøvenlig beslutning. Du skåner miljøet samtid med at du sparer penge.

Er du i tvivl om din bolig er hulrumsisoleret? Du kan med fordel kigge efter skimmelsvamp, sortemærker der hvor væggene mødes, træk eller kulde fra vægge m.m. Hvis du oplever nogen af førnævnte ting, så kunne du have brug for at få din bolig hulrumsisoleret.

Klik her for at få hjælp hulrumsisolering: hul rums isolering

Hvordan fungerer det?

Typisk vil et professionelt firma komme ud til din bolig for at undersøge din hulmur. For at kunne tjekke muren vil man typisk bore et hul, for derefter at kunne kigge ind i hulrummet. Det kan godt være at din bolig allerede er isoleret, men det sker ofte at isoleringsmaterialet er faldet sammen – og derfor har mistet sin effekt. Det professionelle firma vil efter tjekket komme med en vurdering om hvor stort et behov der er for at lave en ny isolering. Er dit hus fra 1980 erne eller før, så ser man ofte at hulmuren ikke er isoleret, hvilket kan koste dig dyrt i varme.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik