Lav mad over et lækkert og flot bålfad

10 maj 2016

I stedet for at ødelægge græsplænen, når man vil have bål. Kan man bruge et bålfad. højbede finder du her sammen med de flotte bålfade, som du kan bruge til at have stående i haven. For det er træls, at få en bar død plet midt på græsplænen, fordi man gerne vil have bål. Men i stedet for, kan man så bruge et bålfad. Man kan også have sådan et bålfad stående på terrassen i stedet for. For da det er hævet over jorden ødelægger det ikke noget.

Sådan gør du haven klar til sommeren

Det er lige nu højsæson for, at komme i gang med at gøre haven klar til sommeren. Nu er temperaturen begyndt at ligge over frysepunktet, og det bliver meget varmt i løbet af dagen. Derfor er det måske også på tide, at få købt de ting ind, som du skal bruge i haven. Og der kan være mange måder, at indrette den på med forskellige ting. Det kunne for eksempel være et flot bålsted eller noget af de smarte højbede, hvor man kan plante forskellige ting i.

Slip for ubudne gæster

En af de ting, som er smarte ved de mange højbede, man kan få er. At man kan slippe for mange af de skadedyr, som gerne kommer i bedene, hvis de bare står nede ved jorden. Fordi de nemlig ikke er beskyttet med noget. Men det er de, hvis man putter dem op i højbedene, hvor der ligesom er en kant på, der sikrer at dyrene ikke kommer i. Det er en smart måde, at beskytte sine afgrøder på.

Køb dem lige her

Kunne du tænke dig, at kigge nærmere på de flotte bålfade. Så kan du som sagt bruge linket i denne artikel. Her kommer du videre til hjemmeside, hvor du finder forskellige produkter til haven. Og så kan du ellers bare gå i gang med at købe ind til den kommende sæson, så haven kan blive lige så flot, som du gerne vil have den. Det er i hvert fald her, du får alt hvad du skal bruge.

RELATEREDE