Ledelsesbaseret Coaching

25 feb 2016

Ledelsesbaseret Coaching


Coaching er noget af det helt store indenfor konsulent virksomhed i disse år. Lean konsulenter bliver hentet ind i større virksomheder og offentlige instanser som hospitaler og ministerier for at optimere virksomhedens drift. Men hvad er det i virkeligheden en lean-konsulent kan?
Twi-institut-skandinavien.dk – Klik her
Ledelsesbaseret coaching er en metode hvor man forsøger at optimere virksomheden på fem vigtige punkter; Sikkerhed, kvalitet, levering, omkostninger og moral. Målet er at levere langtidsholdbare løsninger for alle parter involveret. Det er lige fra kunder, ansatte, ejere, leverandører and andre interessenter.
I en produktionsvirksomhed kan levering forstås som at produktet bliver leveret til tiden. I sundhedssektoren, kan det betyde den rette behandling på det rette tidspunkt. Det kan være med til at reducere ventetiden og spiltid i resten af organisationen.

Hvad er lean og hvad er ikke lean?
Lean betyder slank og det skal ikke forveksles med at man skærer organisationen ind til benet og fyrer alle medarbejdere der ikke har en livsnødvendig funktion i firmaet. Lean handler om at have den rette ressource det rette sted, med den rette kvalitet til det rette tidspunkt.
Lean betyder ikke at man skal være hård og kontant. Lean handler om at indgå respektfulde samarbejder med mange områder. Ledelsesmæssig coaching handler om hvordan man gør sig selv og sine medarbejdere bedre til at løse den opgave de står overfor. At være ærlig omkring hvad der virker og ikke virker og så løse det i samarbejde.

TWI-skandinavien leverer kurser i Training within Industry som handler om at man prøver at implementere denne tankegang i sin hverdag. Med en række kurser og med nogle dygtige konsulenter kan man geare sin virksomhed til at være fremtidssikret.

RELATEREDE