Opbevar din båd eller campingvogn sikkert over vinteren

11 sep 2015

Opbevar din båd eller campingvogn sikkert over vinteren

Når sommeren går på hæld og vejret begynder at vise sig fra sin knap så charmerende side, er det også ved at være tid til at sætte sin båd eller campingvogn i hi for vinteren.
Langt fra alle har plads til at have en båd stående på egen grund hele vintersæsonen, og en campingvogn tager også rigtig meget plads i en have eller indkørsel. Det kan derfor være lidt af en udfordring at finde et sted, hvor man kan opbevare sin båd eller campingvogn i de perioder, hvor de ikke er i brug. Nogen er måske heldige at have venner, familie eller gode bekendte, som har pladsen til rådighed og som gerne låner den ud, men det er dog de færreste, der kan prale med det.

En anden løsning kunne være at placere sin båd eller campingvogn i sin egen indkørsel eller måske endda på vejen. Det er dog sjældent en god idé, da de der vil være til gene for både en selv og andre, og falder næsten helt sikkert ikke i god jord overalt.


Vinteropbevaring hos et firma, som tilbyder opbevaring er derfor en rigtig god løsning. Vinteropbevaring – dueholm tilbyder opbevaring af campingvogne og både på et sikkert område i Fredericia. Området er rigtig nemt at komme til og fra, da det ligger centralt i Jylland. Prisen for vinteropbevaring er absolut til at overkomme, så man bliver ikke ruineret, hvis man overlader opbevaring af sin elskede campingvogn eller båd til Dueholm Vognmandsforretning. Tilgengæld slipper man for selv at skulle døje med at have sin campingvogn eller båd stående og fylde unødigt op ved ens eget hus henover vinteren. Når foråret så igen får overtaget, og sommeren står for døren, så er det bare med at køre til Fredericia og hente sin campingvogn eller båd fra opbevaring og få den taget i brug igen. Nemmere kan det næsten ikke være.

RELATEREDE