Pantebrev – personlig rådgivning

01 jan 2022

Det at skulle ud og låne penge til et eller andet, kræver mange gange at dem der låner en penge, kan få sikkerhed i at få sine penge igen. Vi kender det fra når man skal købe en ny bil, hvis man så låner til denne nye bil, skal udlåner have pant i bilen indtil billånet er betalt. Det samme gør sig gældende på boligmarkedet, når man skal ud og låne penge til en ny bolig – så vil udlåner gerne sikre sig at han kan få sine penge igen, og det gør han ved at få lavet det der hedder et pantebrev, så han får pant i den bolig man køber. På den måde kan han være sikker på at få sine penge retur, med mindre der sker noget helt uventet der gør, at huset skal på tvangsauktion. Man kan derfor roligt benytte sig af disse pantebreve, når man skal købe ny bolig.

Boligkøb og pantebrev

Jeg tror jeg fik forklaret hvad er pantebrev ovenfor – og kort fortalt, så er det et lån i det hus man påtænker sig at købe. Jeg selv har haft flere pantebreve gennem årene – det der er vigtigt, er at man lige sikrer sig at låne vilkårene er gennemskuelige og billigst som de er hos pantebrev.dk. Det bedste jeg ved, er når en af disse pantebrevslån så er betalt tilbage, så falder huslejen – og der bliver flere penge tilovers hver måned på budgettet. Når dette pantebrev så er betalt, bliver det også slettet i tinglysningsbogen.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

Så er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...