Portalen til Europa ligger i Rødekro

04 apr 2019

Forestil dig at blive introduceret for et overflødighedshorn af forskellige produkter og få lov at prøve eller smage på det hele! Eller omvendt forestil dig, at dine kunder bliver præsenteret for et væld af kunder og samarbejdspartnere, som du ellers ikke ville støde på under normale omstændigheder. Eller i hvert fald noget, du ville skulle bruge mange ressourcer og tid på.

Messecentre er et netværk af vigtige forbindelser

Du har gættet rigtigt – du befinder dig på et messecenter, mekkaet for driftig handel. Mange erhvervsdrivende har fået den vækst som var så nødvendig for dem på messer. Men hvor er messerne og hvad gør man og hvordan gør man det?

Danmark har en del konferencecentre. I rødekro ligger Compass Congress Center, som har arrangeret messer i mere end 20 år og tilbyder Sydjyllands bedste og mest moderne faciliteter, når der skal afholdes messer. De har 3500 kvadratmeter, man kan boltre sig på, og lokaler til små tomandsmøder helt op til fx 2000 mennesker til bespisning. De kan med deres eget crew være med til at levere opstilling, forplejning, personale, teknik, oprydning, logistik, grafisk materiale og meget mere. Og de har udendørsareal på ca. 25.000 kvadratmeter, hvilket svarer til ca. 600 parkeringspladser. De begrænser sig ikke kun til messer, men holder også dørene åbne for møder og konferencer, events, fester, jubilæer og private fester.

Den fysisk placering gør dem meget egnede til afholdelse med gæster fra Europa, og de afholder hvert år velbesøgte messer, fx bolig & livsstilmesse og antikmesse. Derudover har de opbygget en så stor teknisk ekspertise i afholdelse af arrangementer med alt hvad der hører til af planlægning, opstilling og implementering, at de laver arrangerer messer for andre. Blot i 2018 afholdte de 65 eksterne messer rundt omkring i landet.
Se mere på https://www.cccenter.dk

RELATEREDE