Rejs sikkert på ferie med forsikring

14 sep 2015

Rejs sikkert på ferie med forsikring

Hvis du vil være sikker på at være dækket ved f.eks. uheld eller aflysninger, er det altid den bedste løsning at anskaffe sig en rejseforsikring. Det kan godt synes at være en træls ekstraudgift, men den kan vise sig nyttig. Og så er den heller ikke særligt dyr, taget alt det den dækker med i betragtning.

Nøjes du kun med det blå sygesikringsbevis, skal du være opmærksom på følgende: Skal du behandles af læge eller på sygehuset, dækker det blå sygesikringsbevis samme behandling som statsborgeren har ret til. Dette betyder derfor også, at der kan være dyre efterregninger i forbindelse med indlæggelse eller lægebesøget. Netop denne situation kan du undgå når du vælger en rejseforsikring.

Læs mere om gode rejseråd fra safeaway

Der findes flere forskellige rejseforsikringer, som er designet målrettet til dit behov. Du kan blandt andet vælge mellem enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer som dækker ubegrænset på sygdom og hjemtransport. Disse rejseforsikringer dækker også hvis dit rejseselskab bliver ramt af konkurs, og inkluderer også ansvarforsikring.

Er du under 35 år og vil du gerne ud og rejse enten i forbindelse med studie eller en ferie kan du få en ungdomsrejseforsikring. Den findes både som enkeltrejseforsikring og som årsrejseforsikring, hvis du ved at du skal ud og rejse flere gange i løbet af året. Når du vælger en ungdomsrejseforsikring, får du en ulykkes- og ansvarforsikring med til en meget fordelagtig pris.

Som tilvalg til dine rejseforsikringer, kan du bestille en afbestillingsforsikring når du bestiller rejsen. Den koster næsten ingenting, men kan være en kæmpe hjælp såfremt du er nødt til at aflyse din ferie. Du kan også bestille den alene uden en rejseforsikring. Afbestillingsforsikringen dækker ved f.eks. dødsfald i familien, sygdom, hvis du dumper en eksamen, graviditet og meget mere. Du kan læse om muligheder hos

RELATEREDE