Se det flotte udvalg af firmagaver og reklameartikler til jul og messen

13 nov 2015

Se det flotte udvalg af firmagaver og reklameartikler til jul og messen

Når man har med sin forretning at gøre, er der mange forskellige hatte man skal tage på. Nogle gange drejer det sig om økonomien, andre gange om salget af sine varer og i helt andre situationer skal man tage markedsføringshatten på. Men hvad kan man egentlig gøre for at skabe større opmærksomhed på sit brand? En ting som man aldrig går galt i byen med er firmagaver og Reklameartikler. Reklameartikler kan være mange forskellige ting som et eksempel kan det være nøgleringe med logo eller USB med tryk.

Hvornår er det lige den smarteste løsning?

Her op til jul er det en rigtig god idé at give sine samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder ekstra firmagaver med. Der er ikke noget bedre end at få både firmagaver og reklameartikler da de ofte er ret brugbare og har værdi for dem du giver det til. Reklameartikler såsom USB med tryk eller nøgleringe med logo er brugbare for de fleste, det er derfor noget som man vil beholde og som man kan få glæde af. Det er desuden og reklame for dig, da de vil gå rundt med dit varemærke på reklameartiklerne eller firmagaverne. De er også gode at have med når man er på messe. Man kan vælge i mellem mange forskellige typer reklameartikler udover USB med tryk og nøgleringe med logo, det kan f.eks. også være kuglepenne med logo.

Udvalget af firmagaver kan du finde inde på Koala.dk som har et helt julekatalog med mange forskelllige eksklusive varer. Firmagaver som tilbydes hos Koala.dk er alle af mærkevarer og god kvalitet, og man finder alt til hjemmet, køkkenet, til boligindretning, tekstiler og tasker. Som et eksempel kan man give sine mendarbejder den eksklusive Kählervase med sølvstriber og et sæt af de populære lysestager “Curve”. Man finder også lækre delikatessepakker med udsøgt chokolade og lækker fairtrade kaffe, smart termokande og kaffekopper. Man kan også finde alt fra f.eks. Stelton og fra Södahl.

RELATEREDE