Skurvogne

22 jun 2022

Mange af os har sikkert stået i den situation, at det har været nødvendigt at man har skulle have en eller anden form for skurvogn i en kortere eller længere periode – der hvor man mest kender dem er nok på vores byggepladser rundt om i landet – her bor de mennesker så der arbejder på byggepladsen og ikke lige orker at rejse frem og tilbare fra arbejdsplads og hjem – måske fordi det har været udenlandsk arbejdskraft eller fra den anden side af landet. Her ser man ofte skurvognene fra www.scanvogn.dk – og jeg må sige at de er virkelige hyggeligt indrettet – det er faktisk et lille hus med det hele og på hjul.
Jeg selv har haft lejet en scanvogn fra https://www.scanvogn.dk/ da jeg havde købt en stor grund og selv ville bygge mit eget hus – her fik jeg nemlig lige kalkuleret tiden forkert, så jeg var boligløs inden mit hus var færdigbygget. Det var faktisk lige før at jeg sagtens kunne bo i en skurvogn som dem fra Scanvogn.dk, jeg var nemlig enormt overrasket over hvordan de var indrettet – det var det rene luksus – køkken, toilet, sove og opholdsafdeling – og alt sammen rigtig praktisk og moderne indrettet.

For mig står skurvogne som en super god løsning til rigtige mange formål – man kan endda anvende disse skurvogne som en slags sommerhus – så kan man jo altid bare have en sommerhusgrund med en skurvogn stående.
Et eller andet sted er det nok også langt billigere end at bygge et sommerhus, eller sætte et ældre sommerhus i stand.
Jeg syntes også at det er en super god løsning for de medarbejdere der bor langt væk fra deres arbejdsplads, og så får den mulighed for at kunne bo i en skurvogn, mens de så arbejder igennem. Som jeg ser det er det en win win situation for både arbejdsgiver og arbejdstager – samtidig har arbejdsgiver også nogen til at holde øje med byggepladsen om natten.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

Så er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...