Styrk dine kompetencer i skolen med privat lektiehjælp

24 okt 2015

Styrk dine kompetencer i skolen med privat lektiehjælp

De store eksamener står snart for døren og skoleåret er godt i gang. Det har aldrig været sværere for unge at følge med i skolen i dag, hvor skoletimerne bliver længere og tiden er knap til både sportsaktiviteter, studierne og ikke mindst vennerne. De fleste har prøvet at have fag, som man bare har ekstra svært ved og som kræver meget mere tid at lære. Det kan være besværligt at opnå den hjælp man har behov for ved sin egen underviser, da de også skal tage højde for mange andre elever. Derfor kan det være en stor hjælp med lektiehjælp udefra.

My academy giver dig alle fordelene

Uanset hvilket fag du har svært ved, har et firma sørget for at du får en underviser som kan hjælpe dig på vej videre i den rigtige retning. Firmaet hedder my-academy.dk og tilbyder både lektiehjælp og eksamenshjælp og vejledning. Fordelen ved at få en privat underviser er nemlig at I sammen kan sætte nogle mål og du får både den tid og hjælp du skal bruge for at forstå faget. Hver gang I mødes, vil I komme til at repetere hvad der blev lært i forrige undervisning, så du hele tiden kan følge med i hvad I er nået til.

Opnå gode resultater

Din private undervisning foregår lige så mange gange som du ønsker det i løbet af ugen og kan foregå både hjemme på din private adresse eller et andet sted, hvor du arbejder godt og kan have fokus på emnet. Det kan gøre en dramatisk forskel at få privat lektiehjælp- så meget at du måske går flere karakterer op i faget. Men det starter naturligvis med din egen motivation. Det kan være en fordel især hvis du har brug for et bestemt gennemsnit for at kunne komme ind på en anden uddannelse senere hen. Det kan også være god hjælp, hvis du generelt har svært ved at følge med i skolen.

RELATEREDE