Tasker og tilbehør til alle

21 nov 2015

Tasker fås i mange størrelser, farver, former, mærker og ikke mindst priser. Mange kvinder går med tasker fordi det er praktisk og de kan lide ting af Reisenthel og mange fordi det er smart. og de kan måske bedre lide Adax Uanset hvad så kan det være svært at finde lige hvad man leder efter og hvis man så finder den perfekte butik så kan det pludselig blive svært at bestemme sig. Det kender de fleste kvinder vidst til. Mon ikke deres mænd også kender en del til det! Konstant bliver de slæbt fra den ene åndsvage taskebutik til den næste og aldrig bliver der købt noget. Det er dog lige indtil konen eller kæresten finder “den bedste butik i hele verden” og man bliver tvunget til at sidde og glo i en stol og læse kvindemagasiner indtil man for lov at bære alle taskerne som af en eller anden grund er blevet lagt i poser, mens man går og diskutere hvordan man nu skal få månedens budget til at hænge sammen. Tasker er vigtige for nogle og noget bras for andre, men vi kan ikke komme udenom at hvis man kan lide Tasker så skal man nok anskaffe sig nogle på den ene eller den anden måde.

Hvorfor ikke gøre det lettere alle? Hvis nu man kiggede på tasker på nettet i stedet for kunne man spare en masse anstrengelser. Mændende ville ikke blive slæbt fra butik til butik, kvinderne ville slippe for at slæbe mændende rundt og høre på deres brok og ingen ville diskutere økonomi bagefter. Win-win-win.
Hvis man er mere til praktiske tasker er Reisenthel rigtige gode til at pynte praktiske tasker så de er lidt sjovere. De er i god kvalitet og de holder længe. De ser hverken klodsede ud eller føles ubehagelige. De er simpelthen bare smarte.
Adax er et mærke for dem der mere går mere op i tasken som en pyntegenstand end som noget praktisk. Adax fokuserer nemlig knap så meget at den skal kunne tåle vind og vejr. Det er mere tasker som egner sig til at blive taget med til fest eller hvis man bare mangler noget til at definere sit outfit.

Find mere Guldknappen.dk

RELATEREDE