Tjen på den gamle bil

24 okt 2015

Her kan du sælge din gamle bil, og modtage penge for den. Vi, , køber brugte biler, som så bliver hugget op. Det giver dig lidt penge for din bil, samtidig med, at du let kan komme af med den. Skrotbiler er vores speciale, og vi køber dem ind til gode skrotpriser.
En skrotpræmie er et beløb, du som bilejer kan få for din bil, når den ikke kan transportere dig længere. Selvom det i dag er populært med en ældre nummer to bil, så skal den trods alt kunne køre. Der er ikke noget værre, end en bil der ikke vil starte om morgenen. Er du kommet derud, og vil en reparation blive alt for omkostningsfuld, så kan du istedet sælge den til os, og samtidig modtage en skrotpræmie. Det giver en lille pose penge, til når du nu skal ud og finde en ny bil. Det behøver naturligvis ikke være en helt ny, men en anden brugt bil, der ikke koster meget, og som kan køre et par år. Eventuelt mellem to syn.
Der er to muligheder med brugte biler – alt efter hvor brugt den er. Nogen kan sælges videre, hvis de stadig er brugbare og sikre, andre sælges direkte som skrotbiler . Skrotbiler bliver genanvendt, så det er ikke kun godt for din pengepung, men også godt for miljøet, at du sælger din bil til skrot. Bilerne bliver destrueret og herfra bliver de så benyttet i andre produktioner. På den måde fjernes der en usikker bil fra vejen, hver gang vi skrotter en.
Det er naturligvis ikke alle brugte biler der bør skrottes – mange kan klare flere år, og andre skal blot have en mindre renovering. Er dette tilfældet vil vi naturligvis ikke skrotte bilen, men sende den til et værksted, der kan få den gjort køreklar igen. Dog kan det ikke altid betale sig, og det gælder også nyere biler, der er blevet totalskadet ved uheld. Står selve bilen ikke til at redde, så vil den blive hugget op og genanvendt.

RELATEREDE