Udforsk et væld af eksklusive designermøbler

04 jul 2018

Står du overfor at skulle købe nogle lækre designermøbler til dit hjem? Det kan være svært at vælge den helt rette forhandler, der har netop det udvalg, som du søger. En god mulighed kunne være Møbelhuset 2.

Træd ind i et indbydende design univers

Møbelhuset 2 blev grundlagt i 1949 og forhandler idag designermøbler i både fysisk butik og gennem deres webshop. Begge steder bliver du mødt af helt designunivers, som er fyldt med spændende produkter og et væld af viden og ekspertise.

Udvalget af designermøbler spænder bredt fra stole til borde, til belysning og diverse tekstiler. Det er et rigtig godt sted at søge efter dine længe ønskede designermøbler.

Det er meget fordelagtigt at handle ved Møbelhuset 2. Når du handler i butikken i Tønder, får du rig mulighed for at opleve designhåndværket, før du køber produktet. Du får faktisk samme mulighed ved online handel, da du kan returnere i op til 14 dage.

En klassisk designet stol

En rigtig populær vare er den flotte illum wikkelsø gyngestol. Bag dette produkt ligger eksklusivt design og et fuldendt håndværk. Den danske møbelarkitekt Kristian Illum Wikkelsø står bag denne flotte stol fra 1958. ELLERSEN har relanceret den ved at sprøjtemale den i otte forskellige farver. Det klassiske design passer ind i de fleste indretnings stile, og kan især tilføre et klassisk, men enkelt touch, til en simpel, nordisk stil.

Det er også en stol, der yder høj siddekomfort så du kan finde ro og hvile. Den er perfekt til hjemmets hyggekrog, hvor du kan slappe af med en god bog. Ja, med en illum wikkelsø gyngestol er du klædt godt på til kølige sensommeraftener, blæsende efterårsdage og iskolde vinteraftener.

Gyngestolen findes i 8 forskellige farver ligefra en stilren sort til en skrap scarlet rød, eller hvad med en delikat elfenben?

RELATEREDE