Unikt havetilbehør – indret din have anderledes og personligt.

14 nov 2021

Smukt og unikt havetilbehør

Når det gælder udsmykning af haven er de fleste af os kommet videre end havenissen. Men havenisserne huserer endnu. De er nærmest blevet retro nu og de ses stadig i enkelte haver rundt omkring. Det er gerne i velholdte haver. Så det er tydeligt, at man med havenissen, ønsker at udtrykke en særlig stil i sin have.

Har du en havestil? Eller er du lidt i vildrede og ønsker at finde din helt egen unikke stil, der indbyder til aftenhygge på terrassen og skovtur under æbletræet? Så skal du finde en butik med unikt og lidt anderledes havetilbehør, så du kan sætte dit helt eget præg på din indretning i din have.

Din egen personlige stil i haven

Tænk ud af boksen. Tænk i former og geometri. Store kugler i granit placeret rundt omkring. Velgennemtænkt placeret selvfølgelig. Eller gennemsigtige kugler i havedammen. I forskellige størrelser som skal simulere bobler.

Smukke farverige guldsmede og sommerfugle af glas eller plastik i dine krukker eller bede. Eller måske flydende i din havedam. Det er lidt anderledes og meget smukt.

Og hvorfor nøjes med de almindelige krukker, når krukkerne kan få elegante barokke løvefødder?

Brug en trækvogn til opstilling af krukker istedet for de sædvanlige borde og bænke. Eller måske en cykel? En gyngehest?

Hæng kurve op i træerne. Put smukke ting i eller blomster og grønne hængeplanter.

Elegance og overdådighed sat sammen med enkelhed, er altid et godt match. Det gælder om at finde den rigtige balance mellem disse stilarter.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik