YouSmile

04 apr 2022

YouSmile

YouSmile består af en række tandlægeklinikker, hvor man kan få rettet sine tænder. Vi har valgt at specialisere os i brugen af Invisalign, som er en meget innovativ metode til tandregulering. Der kan være vidt forskellige grunde til, at vores patienter opsøger vores serviceydelser. Hvis man fx døjer med underbid, kan det være nødvendigt, at man søger professionel hjælp. Underbid finder sted, når tænderne i undermunden rager ud over de tænder, der sidder i overmunden. Det er en tilstand, der hindrer fortændernes og kindtændernes normale funktion. Dette kan resultere i slid på tænderne, fordi de ikke fungerer optimalt. Derudover kan man også opleve kæbe- og ledproblemer på grund af den belastende effekt, som et underbid kan have på disse kropsdele. Derfor er det enorm vigtigt, at man søger professionel hjælp til at overkomme denne tilstand. På den måde kan man få rettet problemet og opleve en meget tiltræng lindring. Det kan du opnå med vores hjælp.

Få svar på dine spørgsmål

Men det kan meget vel være, at du har nogle nagende spørgsmål i forbindelse med en eventuel behandling hos os. I så fald er du velkommen til at læse mere om nogle ofte stillede spørgsmål, som vi har samlet på vores hjemmeside. På den måde kan du få en bedre forståelse af, hvad det er vores behandling går ud på. Det kan vise sig at være en god måde, hvorpå du kan blive klogere på, hvordan en eventuel behandlingsplan vil forløbe. Det er der mange af vores patienter, som har haft glade af.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

Så er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...