Har du brug for et sted at bo?

21 dec 2015

Hvis man lige er blevet færdig med gymnasiet, eller skal videre på en kandidat i en anden by, så vil man hurtigt opleve at det kan være svært, frustrerende og til tider håbløst at finde en bolig. Især i storbyerne som København, Århus, Odense og Aalborg, hvor de fleste universiteter ligger, er der stor konkurrence på boligmarkedet for studerende og det er ofte umuligt at finde værelser til leje. Men alternative findes der! At bo sammen med andre kan både være hyggeligt og sjovt og samtidigt kan man spare en masse penge da man deler omkostningerne med andre. Ved at bo med andre kan man få meget mere plads, da det ofte er en stor lejlighed hvis værelser bliver lejet ud. Lyder det interessant? Find lejer på findroommate.dk

Værelser til leje

Hvis man står og mangler en bolig lige op til studiestart kan det være en god idé at overveje værelser til leje. Mange sidder ofte med en stor lejlighed hvor de ikke benytter alle rum. Her har man mulighed for at leje et værelse og sikre sig tag over hovedet imens man læser videre på sit studie. Find lejer hos www.findroommate.dk.

Udlejning af værelse

Står man i den modsatte situation og ejer en stor lejlighed hvor man ikke benytter alle rum, så kan man overveje om man ikke ønsker en lidt ekstra indkomst og leje sit værelse ud. Udlejning af værelse er både godt for ens pengepung men samtidigt gør man også en stor forskel for en anden person som desperat leder efter et sted at bo.

Igennem Findroommate kan man søge efter bolig sammen med andre eller vælge at flytte ind hos nogle som har ledige værelser tilovers. Du vælger selvom om du vil bo med den anden, så det er helt op til dig at finde den perfekte roommate. Uanset om du vil leje et værelse eller udleje så kan du gøre det på findroommate ? se deres hjemmeside her.

RELATEREDE