Pris på en Podcast

04 aug 2021

pris podcastHvad koster en podcast?

Prisen på en podcast afhænger meget af det du ønsker at få lavet, hvor mange afsnit din podcast skal være og så videre. Det er vigtigt at der aftales en forløb for arbejdet. Skal der være en indledende workshop der definere processen, og hvad du som kunde gerne vil fortælle gennem din nye podcast. Den rette pris podcast afhænger også af hele konceptet, hvor stort og krævende er det i forhold til at producere det.

Der skal som oftest også laves en manuskrift, som skal udarbejdes og gennemgåes af flere parter så det sidder lige i skabet. Dette er en god måde at sikre at det hele sidder lige i skabet, og at de rette budskaber kommer ud som ønsket. Derudover skal der laves optagelser, og disse optagelser er noget af det der kræver god tid, de skal naturligvis være spot on, men de skal også være tro mod den virksomhed i er, og den måde i gerne vil kommunikere på. Det er derfor afgørende at i inden har talt om dette, er det en “tone of voice” der skal overholdes og lignende.

Når alle optagelserne er i hus, skal alt lyttes igennem og der skal laves redigering. Redigeringen skal være på plads, så der er ikke er generende baggrundsstøj eller andet man ikke ønsker sine lyttere skal høre, når de skal lytte til jeres podcast.

Hele fasen omkring redigering tager også en rum tid, men den er super afgørende for at kvaliteten af det der kommer ud til lytterne er i spot on.

RELATEREDE

Seneste indlæg

Elektronik

Elektronik for installatører

20 nov 2021

Så er det jo spændende, hvad det er for en slags elektronik der bestilles herfra, men en installatør er en der jo har med elektricitet at gøre, og her må...